Filosoft        
knows how                

 

I samarbejde med et af de førende kunstgallerier i Danmark, Galleri Bo Bjerggaard, har Filosoft udviklet det lokalnet baserede kunstgalleri-system GalArto. Systemet er udviklet i C# til Windows og benytter en MS-SQL server som database.

Udgangspunktet for udviklingen af GalArto var dels manglen af et administrationssystem til danske kunstgallerier, dels et stigende behov for samlet at organisere de mange informationer om kunstværker, kunstnere, kunder og aktiviteter som udstillinger, messer, salg, udlån etc.

 


Se også:
Fra Licitationen, maj 2004
Fra MBA nyhedsbreve
MBA-systemet

Filosoft har udviklet det internet baserede ekspert-system MBA til brancheorganisationen Danske Malermestre. Systemet er udviklet i C#/ASP.NET og benytter en MS-SQL server som database.

Udgangspunktet for udviklingen af MBA var en idé om at stille den enorme mængde faglige viden, som DMs specialister ligger inde med, til rådighed for aktørerne i byggebranchen. MBA binder behov hos bygherrer sammen med tilbudsgivere ved præcist at definere en arbejdsproces udfra en specifikation af kravene til arbejdsresultatet.

Databasen bag MBA indeholder data af fagteknisk viden, data om overenskomstmæssige aftaler for malerarbejde og produkt-informationer fra leverandører af produkter til malerbranchen. MBA er desuden et af de første systemer, som fungerer efter principperne bag Det Digitale Byggeri.