Filosoft        
knows how                
Personen bag Filosoft

Med mere end 25 års erfaring, er jeg ekspert i at gennemskue en virksomheds eller en organisations behov, tegne det overordnede billede, finde sammenhængen mellem formål, ønsker og behov og udfra det skabe en strømlinet og ubesværet løsning.

Allerede inden jeg i 1987 blev færdig som cand. scient. med speciale i matematik på Københavns universitet, arbejdede jeg professionelt med softwareudvikling.

Jeg har løbende videreuddannet mig indenfor IT-teknologi og softwareudvikling, senest med en master-uddannelse i 2014 på IT-universitetet i København indenfor softwareudvikling.

Som udviklingschef i et af Danmarks første webbureauer Mondo etablerede jeg en række koncepter for serverbaserede internet-applikationer og -systemer. Jeg var arkitekten og hovedudvikleren af søgemaskinen MondoSearch fra MondoSoft A/S, og sad desuden i MondoSofts første år som udviklingsdirektør i virksomheden.

Den store viden, jeg meget tidligt i internettets historie opnåede indenfor internet-teknologi, har jeg bygget videre på, og er derfor på forkant med udviklingen af internet-baserede løsninger. Og det har naturligt i de seneste år også omfattet udvikling af apps til smartphones.

Udover min mangeårige erfaring med udvikling af Windows-systemer og internet-baserede løsninger har jeg arbejdet med udvikling af mission critical software til bl.a. finanssektoren.

Flere af mine ansættelser har inkluderet personaleansvar, ligesom jeg har videreuddannet mig indenfor ledelse.

Jeg har arbejdet som konsulent på små og større opgaver og for både private og offentlige virksomheder.

Sidst men ikke mindst har jeg hele værktøjskassen til at løse faglige og teknologiske udfordringer. Klik her for uddybende kompetenceliste.

I maj 2000 stiftede jeg Filosoft aps